ÇORUM / ALACA - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

(0__) ___-____
Cengizhan mah. Gülistan Sok. No3 Alaca/ ÇORUM
Vizyon
Çıktılarının; Eğitim ve Öğretimdeki başarılarıyla, gittikleri okullarda istenen öğrenciler olmaları ve Yurdumuzu dünyada bulunması gereken konuma gelmesinde söz sahibi olmalarıyla Türkiye genelinde başarısı tescillenmiş, liderliği kabul edilmiş, müşterileri tarafından tanınan ve istenen bir Okul olabilme.
Misyon
Biz: Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, Onların bilgili, becerikli, kendilerine güvenen, yenilikçi, paylaşımcı, Ülkesine, Milletine ve tüm insanlık adına yaralı işler yapacak, bu işleri yaparken de aklın ve bilimin yolunu kullanacak bireyler olarak yetişmeleri için varız.
Kütüphane Kitap Sayısı :1777
Öğretim Şekli :Okulumuz 2014-2015 eğitim öğretim yılından itibaren Normal Eğitime Geçmiştir.5 sınıfla faaliyetlerine devam edecektir.
08:45 16:20
DOĞAL GAZ
Ulaşım
İlden İlçeye ulaşım yarım saatte bir sefer yapan minibüslerle yapılmaktadır.Okulumuz minibüslerin geçiş güzergahına 100 metre mesafededir.
İlçe Merkezi
İle uzaklık 52 km. İlçe merkezinde