ÇORUM / ALACA - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Mrt

Okulumuz   DKAB öğretmeni Neşet Anbar ve öğrencilerimiz ile Ramazan ayı çeşitli etkinlikler ile karşılandı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda dönem sonu etkinlikleri kapsamında kermes düzenlendi. Bizlerden desteğini esirgemeyen velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

17 Ocak'ta Çanakkale Gezici Müzesi okulumuzu ziyaret etmiştir. Değerli öğretmenlerimiz öğrencilerimize dönem sonunda farklı etkinlikler yapmışlardır.

Ock

Okulumuza gelen jandarma ekipleri personeli tarafından öğrencilerimizle tecrübe bilgi paylaşımı yapılmıştır.

Ock

15 Ocak'ta öğrencilerimiz ile birlikte bilgi yarışması, yetenek paylaşımı, en sevdiğini paylaşma ve spor faaliyetleri gibi birçok etkinlik düzenlenmiştir.

Ock

Okulumuzda yapmış olduğumuz 'Hikayelerle Türküler' projemiz kapsamında Ocak ayı, İç Anadolu türküleri, okulumuz öğretmeni Neşet Anbar öncülüğünde öğrencilerimiz tarafından sergilenmiştir.

Ock

Dünya üzerinde görülen iklim tipleri ve Eskimoların yaşam biçimleri.

Ara

Yerli malı haftası okulumuz öğrencilerinin katılımıyla ve değerli velilerimizin desteği ile coşkuyla kutlandı.

Ara

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İLE İLÇEMİZE GELEN ÇANAKKALE GEZİCİ MÜZESİ ZİYARET EDİLMİSTİR.

Ara

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN...

Ara

Cumhuriyetimizin 100. Yılı ilçemizde çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutladı.

Ara

Okulumuzda Cumhuriyetin 100. yılı ile ilgili  etkinliklere tüm öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Cumhuriyetin 100. yıl etkinlikleri kapsamında Gazimizi ziyaret ettik.